Buitenschilderwerken

Schilderswerk verfraait niet alleen uw huis of pand, het beschermt het ook! Voor alle buitenschilderwerk: één adres!

Steeds een verzorgde woning

Het buiten schilderwerk van uw huis of pand moet regelmatig bijgehouden worden. Bij Gideco-Decotrend bent u daarvoor aan het juiste adres. Onder buiten schilderwerk vallen niet alleen uw buitenmuren van uw huis, dit kan ook de gevelbetimmering zijn. Denk hierbij aan houten planken die zijn bevestigd aan uw muur. Ook kan Gideco-Decotrend uw ramen en deuren verzorgen. Regelmatig is hiervoor een nieuw likje verf nodig. Naast uw huis of pand kunt u natuurlijk ook denken aan het veredelen van schuttingen en tuinhuizen of garagepoort. Kortom wij doen alle buiten schilderwerk!

Goed onderhoud is de boodschap

Schilderswerk verfraait niet alleen uw huis of pand, het beschermt het ook! Zonder goed buiten schilderwerk kan bijvoorbeeld het hout van uw ramen gaan rotten. Het bijhouden zorgt ervoor dat uw ramen lang mee zullen gaan. Door een goede laag verf over deze onderdelen kan er geen vocht of vuil bij het hout komen. U schildert uw huis dus om het in goede staat te houden.

Een keer per vijf jaar is buiten schilderwerk toe aan onderhoud. Dit verschilt echter per kant van het huis. Is uw gevel gericht op het zuiden en westen, dan is het eerder aan onderhoud toe. Dit komt doordat hier vaker de zon op schijnt en de regen in Belgie vaak uit deze kant komt.

Voor

Gevel schilderen Stekene

Na

Gevel schilderen Stekene

Voor

Ramen schilderen

Na

Woning schilderen Sint-Gillis-Waas

Voor

Gevel schilderen

Na

Buitenmuur verven